sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

OKCupid ja orgasmeja

Talviunien ja Latinon perään itkemisen jälkeen on tullut kevät ja kiinnostus ulkomaailmaa kohtaan. Aika aloittaa jälleen deittailu. Koska Suomessa saa treffikutsuja tosielämässä ehkä noin kerran kymmenessä vuodessa, on mentävä nettiin.


OKCupid on neittideittipalveluksi todella monipuolinen. Siellä voi määrittää sukupuolensa ja seksuaalisen suuntautumisensa usella eri tavalla ja profiilissa voi ilmoittaa etsiikö monogamista suhdetta vai ei. Profiilit ovat pääsääntöisesti hyvin kirjoitettuja ja ihmisen ajatusmaailmasta ja elämäntyylistä saa kiinni jo profiilitekstin perusteella. OKCupid myös laskee matchiprosentteja lukuisten deittailuun, parisuhteisiin, seksiin, uskontoon ja elämäntyyliin liittyvien kysymysten avulla. Ihmisen profiilista voi halutessaan käydä tsekkaamassa mitä hän on eri kysymyksiin vastannut, ja vaikkapa seksuaalisista mieltymyksistä voi saada ja antaa melko kattavan kuvan.

Palvelun miinuspuoli on se että viestilaatikkoon kilahtelee runsaasti tyhjänpäiväisiä moi -viestejä joiden lähettäjien profiileista ei kaikista OKCupidin mahdollisuuksista huolimatta saa mitään irti. Myös spämmiltä tai muuten vaan omituiselta haiskahtavia viestejä, ihmisiltä jotka asuvat toisella puolella maapalloa, tulee jonkin verran.

Käytin OKCupidia lyhyen ajan viime kesänä ja nyt päätin palata apajille. Parin päivän kuluttua olin sopinut spontaanit treffit. Mitään odotuksia treffeille tai treffikumppanille ei ollut ehtinyt muodostua, mutta lopputulos oli tämä: tapasin erittäin fiksun, mukavan ja viehättävän miehen jonka seurassa vietin kolme tuntia ja sain kaksi orgasmia. Todella onnistuneet treffit mun makuun.

Arvostan OKCupidissa sitä, että siellä seksi ja seksuaalisuus näyttäytyvät luonnollisena osana ihmistä ja ihmissuhteita. Se ei ole alleviivattua tai päälleliimattua vain osa kokonaisuutta. OKCupidissa voi halutessaan myös antaa viestin, siitä että etsii vakavaa suhdetta, haluaa perustaa perheen tai että ei harrasta irtoseksiä. Tuskin tulee treffeillä niin isoja pettymyksiä kun jotkut perusasiat on selvillä jo alusta saakka.


Päällimmäinen fiilikseni OKCupidista on tämä:

4 kommenttia:

  1. Haa, OKC on ihan paras! Oon käytellyt satunnaisen säännöllisesti aina sinkkuaikoinani jo kesästä 2013 ja sen kautta on tullut koettua varmaan kymmeniä aivan huippuja treffejä. Suosittelen kaikille jotka on kiinnostuneita vähääkään laadukkaammasta nettideittailusta :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että voit kymmenien treffien kokemuksella suositella!

      Kyllä OKC on tainnut nyt tulla mun elämään jäädäkseen, seuraavat treffitkin on jo sovittu! :)

      Poista
  2. Oma kokemukseni OkC:stä on että siellä on aina ne samat kymmenen mätsiä jotka siellä on ollut viimeiset kymmenen vuotta ja uusia ihmisiä tulee kuvioihin todella harvoin. Olen sitä kautta saanut kymmenen vuoden aikana aikaiseksi kahdet treffit. (Taitaa olla paikkakuntakohtaista tämä?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Ikävä kuulla, että OkC:n hienoudesta ei juuri ole hyötyä sielläpäin. Taitaa tosiaan olla paikkakuntakohtaista, koska musta tuntuu että siellä on jengiä ku pipoa ja joka kerta on uudet naamat matcheissa.

      Poista